Dévára repült a Papírmadár!

hirek_2015_1127_rajztanfolyam

hirek_2015_1127_devai

Az ünnepek közeledtével ismét ellátogattunk Dévára, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonába, hogy iskolaszerekkel és kreatív rajzeszközökkel mi is hozzájárulhassunk a Csaba testvér által befogadott gyermekek lelki és szellemi fejlődéséhez.

Ez utóbbi duplán is fontos számunkra hiszen látogatásunkkal egy időben zajlott immár 3. alkalommal a Rajztanfolyam.com által szervezett jobb agyféltekés tanfolyam melynek kezdetektől fogva támogatója a Papírmadár.

Elmondhatatlan érzés számunkra látni, hogy az egyszerű papírlapokból, ceruzákból, hogy születnek remekművek olyan kisdiákok kezei alatt, akik eddig semmiféle művészeti képzésben nem részesültek, sőt sokan igazán nem is rajzoltak eddig.  És ami a legfontosabb, hogy a gyerekek elmondása alapján, ez alatt a 4 nap alatt olyan dolgokat tudtak megalkotni, olyan akadályokat tudtak leküzdeni  amikről eddig nem hitték, hogy képesek rá. Ennek eredményeként nem csak önmagukról, de a környezetükről és a jövőjükről is sokkal pozitívabban gondolkodnak.

Mi pedig hiszünk abban, hogy ezáltal nem csak Ők lesznek gazdagabbak, hanem az egész világ!

Csaba Testvérnek és kollégáinak pedig nagyon sok sikert és kitartást kívánunk!

Papírmadár csapata